Så skønt er det


 


Forsiden

Hanne Kurup

Hvor og hvordan

Nye bogudgivelser

"Jeg – farmor til Silja, Siljas mor Ida og Silja har NYDT babymusik-timerne hos Hanne. Jeg kan som nybagt farmor stærkt anbefale den særlige oplevelseskvalitet, der danner bagtæppe for sangen, dansen, musikken og samværet. Vi har lært mange nye sange, som vi synger hjemme igen og igen. Vi har sunget, danset, spillet, smilet og grinet. Og en særlig pointe oveni er at se gruppen af babyer, som er så optagede af hinanden.
At se Hanne Hurup skabe kontakt og opmærksomhed med en gruppe af 10 babyer i alderen 4-12 måneder, mødre, fædre og bedsteforældre er en gave. Hun arbejder med de små, så hver enkelt bliver mødt, set og hørt på en måde, der passer barnet lige netop den dag. Interessant også at fornemme, hvorledes de vidunderlige små ret hurtigt ved, hvad der skal ske, når de kommer ind i rummet
".

Anne Karin Smidt

  

"Hanne Kurups bog "sammen" er min musikbibel - simpelthen.
Den er dejligt slidt og brugt af alle de mange musiktimer, hvor Hannes utroligt poetiske, og musikalske sange, har været med til at skabe nærvær og ikke mindst inderlighed imellem de små og deres voksne. Mødrene efterspørger ofte Hannes sange og hvis der er een vi ikke har haft i brug i et stykke tid, bliver jeg altid mindet om det.
Desuden er sangene slidstærke. Jeg har haft "Sammen" i de sidste 10 år og jeg kører aldrig træt i de fine fine melodier, tekster og stemninger som er så kendetegnende for Hanne Kurup.
Jeg vil glæde mig som et lille barn, til Hannes næste udgivelse, ja jeg kan faktisk næsten ikke vente.
At give "Sammen" til en lille ny, eller i dåbsgave er fuldstændigt oplagt.
Med bogen følger en cd med sangene indspillet af de to topprofessionelle musikere Lise Dandanell (vokal) og Søren Nørbo (klaver). Creme de la creme for øregangen"

Kirsten Mosegaard

 

 


  


”Min søn, Mathias, og jeg startede til babymusik hos Hanne, da han var omkring tre måneder, og lige fra første gang har vi nydt det. Det var tydeligt at se, at han fik meget ud af det, og han var et stort smil hver gang.

Vi har gået til babymusik to sæsoner i træk og kommer virkelig til at savne det. Man føler sig altid velkommen og går hjem med et stort smil på læben samt nye, ørehængende sange på hjernen.

Mathias fik hurtigt en favoritsang, nemlig Pelefanten, som er en af Hannes egne sange, og som altid bringer et stort smil frem på hans læber, når jeg synger den for ham.

Hanne forstår at skabe en varm og indbydende atmosfære samt inkorporere spændende instrumenter og rekvisitter i undervisningen, så det ikke kun er de små, der har en fest.

Derudover har samværet med de andre børn og deres forældre, bedsteforældre osv. været en ugentlig begivenhed, som jeg som forælder har set frem til.”
Tine Rytter

"Ask og jeg har deltaget på Hannes Babymusikhold fra han var 6 måneder til 1 år, og det har absolut været blandt højdepunkterne i barselstiden. Jeg har nydt at være sammen med ham om musik og sang, og han har suget til sig af dejlige oplevelser.
Hver time indeholder både genkendelse (fx fast goddag- og farvelsang) og fornyelse, og der veksles mellem de "vilde" sange, hvor der bliver grinet og svedt, og de "bløde" sange, hvor der bliver krammet og kysset. Hanne har et meget stort repertoire af velegnede babysange og lege, og utrolig flair for alverdens lyde, som stimulerer de små ører. Hannes glæde ved både babyer og musik er smittende, og der er altid en opløftet stemning, så man - selv efter en af de hårde nætter- går derfra glad og med fornyet energi.
Jeg kan varmt anbefale alle babyer og forældre at afsætte tid til denne skønne form for samvær".
 
Astrid Nordbo, mor til Ask

 
 

 

"Vores knægt var vild med at
gå til babymusik hos Hanne.
Hun har bare et super godt tag på ungerne – og selvom hver musikgang ligner hinanden, så er ingen ens – hun har en fin måde at blande det genkendelige med det nye.
Vi gik altid derfra i endnu bedre humør,
end vi kom"
.

Til toppen